5. júna 2019

Bývalý pilot Formuly 1 Nico Rosberg, zakladateľ startupu Transferwise Taavet Hinrikus a jeden z najvýznamnejších investorov v Európe Brent Hoberman sú VIP rečníkmi tohtoročného podujatia FORBES UNDER 30 GLOBAL RETREAT, ktoré sa počas najbližších dní uskutoční v Bratislave.

Udalosť: Forbes Under 30 Global Retreat

Dátum: 6. – 9. júna 2019 (štvrtok – nedeľa)

Miesto: Divadlo Aréna, Bratislava (Viedenská cesta 10, 851 01 Petržalka, Slovakia) – a ďalšie

Bližšie info: Pridajte sa ku komunite 30 pod 30 z celého sveta, VIP hosťom a rečníkom historicky prvého Forbes Under 30 Global Retreat v Bratislave, ktorý vznikol v spolupráci amerického Forbesu, Forbesu Slovensko a think-tanku GLOBSEC. Udalosť je len na pozvánky a má za cieľ prepájať mladých podnikateľov a lídrov globálneho rebríčka 30 pod 30, ktorí prinášajú zmenu do odvetví, v ktorých pôsobia.

Z rečníkov sa predstaví Nico Rosberg, ktorý prešiel od pretekania vo Formule 1 do roly tech-investora; Brent Hoberman, jeden z prvých európskych dotcom milionárov, predseda a spoluzakladateľ Founders Factory; Taavet Hinrikus, spoluzakladateľ a CEO startupu TransferWise; Shamina Singh, spoluzakladateľka a prezidentka filantropickej vetvy Mastercard’s (the Center for Inclusive Growth) a výkonná viceprezidentka pre udržateľnosť v Mastercard; a Steve Forbes, šéfredaktor Forbesu a CEO Forbes Media.

Medzi ďalších rečníkov patrí šéf Formula E Alejandro Agag; Jens Wohltorf, spoluzakladateľ Blacklane, high-end dopravnej služby, od ktorej sa očakáva vstup na burzu; spoluzakladateľka Fleurs de Paris Viktoria Frister a Chris Sheldrick, ktorý je spoluzakladateľ a CEO What3Words, globálneho geo-mapovacieho systému, ktorý dokázal svet “rozkúskovať” na parcely o veľkosti 3 štvorcové metre a každej prideliť unikátnu trojslovnú adresu.

Celý program podujatia nájdete TU:

Na podujatí Idea-a-thon, ktoré sa koná v Primaciálnom paláci, budú účastníci Forbes Under 30 Global Retreat spolupracovať s primátorom Bratislavy a riaditeľkou inovácií hlavného mesta na tom, aby spoločne našli riešenia problémov, ktorým čelí hostiteľské mesto. Okrem oficiálneho programu bude v priebehu podujatia k dispozícii bohatý kultúrny program a možnosti networkingu počas celej udalosti vrátane uvítacieho večera v bratislavskej Starej tržnici.

Kontakt pre médiá:

Vašu žiadosť o akreditáciu na podujatie pošlite na:

Christina Vega, PR Forbes

Email: cvega@forbes.com